КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

ХОТЕЛ РЕСТОРАН АЛЕ ДАР

Лазар Андонов 71, 2300 Кочани

Р. Македонија


Т.:  +389 33 278 001

М.: +389 78 246 144

Е.:   info@aledar.mk

локација

image01