ХОТЕЛ

Хотелот Але-Дар располага со 2 трокреветни соби, 8 двокреветни еден луксузно опремен апартман. Сите соби се опремени имаат сопствена бања, клима уреди, телевизор и секојдневно чистење и одржување на собите.


Во Ноември 2013 година, хотелот е комплетно реновиран, а на своите ценети гости им нуди сопствен паркинг простор, WiFi интернет и 24 часовна услуга за максимално задоволство.


Тимот на Але-Дар ќе се погрижи Вашиот престој да биде беспрекорен и незаборавен.

Loading...
image01