ЛЕТНА ТЕРАСА

Летната тераса Але-Дар има прекрасен амбиент и располага со капацитет од 250 до 300 гости.

Одличен избор за дневна релаксација, како и за вечерни излегувања дополнети со познати гости од естрадата.

Заменете ги летните горештини со пријатни и забавни мигови поминати во летната тераса Але-Дар.

Loading...
image01