РЕСТОРАН

Ресторанот Але-Дар ви нуди на располагање две сали. Едната е голема и е со капацитет до 450 гости, а другата е мала и е со капацитет до 30 гости.


Организираме најразлични видови на прослави и свечености, како свадби, крштевки, родендени, матурски, дипломски, како и осмомартовски прослави.


Але-Дар ресторанот е најдобриот избор за Вашите драгоцени мигови и незаборавни моменти.

Loading...
image01